Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.

TibsBits in een nieuwe jas

My first WordPress theme

Er zijn genoeg plausibele redenen aan te voeren waarom het al zo lang zo stil is op mijn weblog, maar daar kom ik misschien later nog eens op terug.

Eén van de dingen waar ik tijd in heb gestoken, is het verdiepen van mijn WordPress- en CSS kennis, en de release van WordPress 2.7 leek mij een geschikt moment om de opgedane kennis in praktijk te brengen en eindelijk eens een poging te wagen een eigen theme te bouwen.

Het is nog lang niet af en zou dus ook goed kunnen dat dingen niet werken of ontbreken, maar de basis is er wel geloof ik, en om mijzelf wat aan te sporen met de verdere ontwikkeling en het bloggen in het algemeen, heb ik het maar vast online gezet.

Tips, en op- of aanmerkingen worden natuurlijk zeer gewaardeerd, maar hou me ten goede: ik ben grafisch ontwerper, noch professioneel theme developer, dus het is allemaal redelijk volgens het KISS-principle :-)

Ik heb het overigens nog niet getest in IE, dus het zou heel goed kunnen dat het er daar nog niet uitziet zoals bedoeld. Goede reden om Firefox te installeren misschien.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl